Anabolenkuurtje en Anabolen bestellen

Anabolenkuurtje en Anabolen bestellen

Gelukkig lieten de heren van Ergogenics mij niet in de steek. In mijn vraag aan hen gaf ik al aan dat zij vaak mijn go-to-guys zijn voor vraagstukken over supplementen en AAS. Zij gaven aan dat zij ook niet wisten wat het verschil in de diverse onderzoeken veroorzaakte, maar hielden o.a. Rekening met verschil in methodologie zoals het verschil in in vitro/ ex vitro (in het lichaam getest of in een kweek).

  • Dit is dan ook vooral een voorbeeld van mentale verslaving.
  • Zorg er daarnaast altijd voor dat je voeding optimaal is.
  • Al sinds de 60-er jaren zoekt men naar producten die dezelfde of betere spieropbouwende eigenschappen hebben als Testosteron, maar met minder bijwerkingen.
  • Zoals gezegd wordt het vaak gestacked gebruikt met een ander sneller werkend product als kickstart van de kuur.

Er zijn dan ook veel gebruikers die aangeven dat ze door Nandrolon beter zwaar kunnen trainen met minder ongemakken zoals blessures en vervelende, afleidende pijntjes. Deca-Durabolin, of Deca, isde merknaam van de door het Nederlandse Organon verkochte Nandrolon-decanoaat. Deca-Durabolin, in de sportschoolmond “Deca” is zoals gezegd erg populair. Veel van de populaire effecten zijn echter toe te schrijven aan Nandrolon en niet specifiek aan nandrolon-decanoaat en dus ook niet aan Deca-Durabolin. Het verschil met normale Nandrolon is dus de deconoaat ester. Deze ester heeft 10 (de naam “deca” wijst hier al op) carbongroepen.

Alleen A merken tegen de beste prijzen

Dat betekent dat het elke minuten de helft van zijn werking verliest. Dit komt doordat het zeer snel wordt afgebroken in het lichaam. Deze tijd kan worden verlengd door het hormoon aan te passen door toevoeging van een ester. Al sinds de 60-er jaren zoekt men naar http://www.goimoveis.com/alles-wat-je-moet-weten-over-clomed-steroiden-2/ producten die dezelfde of betere spieropbouwende eigenschappen hebben als Testosteron, maar met minder bijwerkingen. De nare bijwerkingen van Testosteron (als toegediende AAS) hebben verschillende oorzaken. Nandrolon heeft al deze bijwerkingen in veel mindere mate.

Arimidex (Anastrozole) 1 mg/pil 100 Tabs – Oxygen (Tijdelijk zonder verpakking doosje)

Nandrolon wordt met diverse esters verkocht (o.a. cypionaat, decanoaat en phenylpropionaat) die dus variëren in werkingsduur en snelheid. Deconoate piekt bijvoorbeeld langzaam en kan de waardes in het bloed tot wel 10 dagen en langer stabiel houden. Andere esters zoals phenylpropionaat pieken sneller, maar hebben (daardoor) ook een kortere halfwaardetijd. Korter(e) esters geven meer hormonen af per ingenomen dosis. Dit is belangrijk om te weten om de dosis van verschillende soorten esters goed te kunnen bepalen. Ik zal eerst  ingaan op het populaire Deca-Durabolin en daarna wat beknopter op de andere esters.

Zorg er wel voor dat je alles door hebt gelezen, voordat je er aan gaat beginnen. Ook bij dit middel is het belangrijk dat je het verantwoord gebruikt. De meeste tijd ben ik aan dit artikel kwijtgeraakt aan het achterhalen van de halfwaardetijd van Nandrolon met de decanoaatester.

Leave a Reply